Φανούριος: “Στην περίπτωση του αμυντικού της ΠΑΕΕΚ, παίζει ξεκάθαρα με το χέρι. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει το παράπονο του”

Σημερινές(15/2) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Σαν γενικότερο αποτέλεσμα σαφέστατα είναι αποτυχία. Από την άλλη όμως, να παίρνεις ένα βαθμό στα χασομέρια, ένα βαθμό που στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος, θεωρώ πως όπως ήρθε αυτός ο βαθμός είναι πολύ ωφέλιμος στην ομάδα. Είπαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός, δεν έχουμε επηρεαστεί καθόλου και συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχουν πολλοί ισάξιοι αντίπαλοι, πολλοί αντίπαλοι είναι δυσκολοκατάβλητοι. Πολλοί έχουν απώλειες από όλους, είμαστε η πιο σταθερή ομάδα, είμαστε πάρα πολύ ήρεμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Καλούμαστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς με την Ανόρθωση».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα και να μην πέσει στις παγίδες. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια μυαλού, που τον τελευταίο καιρό είναι έντομα. Ο κόσμος καλείται να μείνει ήρεμος, κοντά στην ομάδα και ο Απόλλωνας θα επανέλθει δριμύτερος».

Για τη διαιτησία: «Σωστά αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής και το πέναλτι σωστά δεν υποδείχθηκε.  Για αυτό είναι το VAR, όταν είναι μια ίντζα έξω, να δοθεί έξω. Στην περίπτωση του αμυντικού της ΠΑΕΕΚ, παίζει ξεκάθαρα με το χέρι. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει το παράπονο του. Ο Απόλλωνας είναι από τις αδικημένες ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια αδικηθήκαμε εκατοντάδες φορές. Χθες η διαιτησία έπραξε το σωστό. Και στον πειθαρχικό έλεγχο. Όπως δύσκολη φάση ήταν στο προχθεσινό ντέρμπι και δόθηκε το πέναλτι, υπάρχει επαφή στο πόδι του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, έτσι και χθες δύσκολη φάση, την είδε ο διαιτητής και καταλόγισε το πέναλτι.

Είχαμε μια σωρεία με δύσκολα ματς, η ομάδα τα πήγε περίφημα. Σίγουρα το χθεσινό μας στεναχώρησε, αλλά δεν μας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση. Καλούμε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα, μακριά από τις παγίδες που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες. Όπως ο Απόλλωνας έχει την πίεση για την εκπλήρωση των στόχων του, έτσι και οι υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν έχουν τη δική τους πίεση. Απαγορεύεται να χάσουν βαθμούς. Αντιλαμβάνεστε ότι λίγο πολύ είναι όλοι στον ίδιο παρονομαστή. Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα», πρόσθεσε.

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα έχουμε αρκετές επιστροφές. Περιμένουμε όμως και το ιατρικό επιτελείο να μας ενημερώσει. Είναι στην τελική ευθεία οι Κατελάρης, Ζράντι και Νταμπό. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ. Του Ψύχα είναι μυϊκό. Ο Ίλιεφ ένιωσε μια ενόχληση, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy