Πάτησε τον Ντε Μινόρ και πέρασε εύκολα στα ημιτελικά της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ντε Μινόρ, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε με άνεση στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ήταν απολαυστικός κόντρα στον Ντε Μινόρ και πήρε μία άνετη πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς (2-0).

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και επικράτησε του 21χρονου Αυστραλού, κάνοντας από νωρίς break σε κάθε σετ, παίρνοντας εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι, ο οποίος προκρίθηκε άνευ αγώνα, μιας και ο συμπατριώτης του, Γιανίκ Σίνερ, ανακοίνωσε την απόσυρσή του λόγω ασθένειας.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να διατηρούν το σερβίς τους. Ωστόσο, στο 3o game, ο Έλληνας πρωταθλητής πίεσε τον αντίπαλό του και έκανε το break, για το 2-1. Αμέσως μετά, διατήρησε το δικό του σερβίς για το 3-1. Στη συνέχεια, υπερασπιζόμενος άψογα το σερβίς του, και παρότι δεν κατάφερε να σπάσει και πάλι αυτό του Αυστραλού, έφτασε εύκολα στο 6-4 και το 1-0 στα σετ.

Η εκκίνηση του δεύτερου σετ ήταν η ίδια με το πρώτο. 1-1 μετά τα δύο πρώτα games, αμέσως break στο τρίτο ο «Στεφ», παρότι από 40-0 ισοφαρίστηκε σε 40-40. Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και όχι απλά κράτησε το σερβίς του για το 3-1, αλλά έσπασε εκ νέου -μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες- το σερβίς του αντιπάλου του, φτάνοντας στο 4-1!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy