Οι πρωτές μεταγραφικές προσθήκες στην Ανόρθωση Μουτταγιάκας…

Οδυσσέας Μιχαήλ και Μάριος Δημητρίου οι πρώτοι αλλά και παραμονή Στέλιου Τράττου στον πάγκο της ομάδας - Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την άνοδο στην Γ΄κατηγορία και ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει, άλλωστε το ανέφερε ο πρόεδρος στο νικηφόρο παιχνίδι που έφερε την άνοδο, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας ότι, “από την πρώτη στιγμή ξεκινά ο προγραμματισμός.

Η ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας έχει ήδη συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές σύμφωνα με πληροφορίες μας και οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα την επόμενη εβδομάδα, ενώ υπάρχουν και άλλες προσθήκες που είναι στα σκαριά!

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας Οδυσσέας Μιχαήλ που αγωνιζόταν στην ΑΠΕΠ και ο ακραίος επιθετικός Μάριος Δημητρίου (Λέσκοτ) που αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στην ΑΕΠΠ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, όπως επίσης και επίσημη ενημέρωση για το προπονητικό τιμ με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για παραμονή του Στέλιου Τράττου στον πάγκο της ομάδας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy