Μάριος Νεοφύτου: “Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα ο πρόεδρος και ψυχικά και σωματικά. Είναι ο πρώτος που λυπάται και στεναχωριέται όταν δεν πηγαίνει καλά”

Σημερινές(16/2) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΛ βρίσκονται σε εγρήγορση μιας και ο επαναληπτικός κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα δεν αργεί. Χθες(15/2) η ομάδα κέρδισε τη Δόξα με 3-2 και ο προπονητής μάζεψε αρκετά στοιχεία που θα τον βοηθήσουν. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μάριος Νεοφύτου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Όπως είπε και ο προπονητής μας ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά που μείναμε εκτός εξάδας. Κρατάμε τους βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο κύπελλο που είναι και ο στόχος».

Για την εικόνα της ΑΕΛ: «Η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε βελτίωση και έπαιξε καλά σε κάποια διαστήματα και θα πρέπει αυτά τα διαστήματα να τα αυξήσουμε».

Για το θέμα διαχείρισης: «Εντάξει αν πάρω όμως για παράδειγμα το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Σε κάποια φάση λογικά θα βγει και ο άλλος μπροστά. Έπρεπε να κρατήσουμε εκεί. Με τον Απόλλωνα όμως ήμασταν σε όλο το παιχνίδι καλοί. Ελέγξαμε τον αγώνα».

Για τις μεταγραφές: «Ο προπονητής μας έκανε σωστές επιλογές τον Γενάρη και έφερε ότι καλύτερο μπορούσε. Μας βγήκαν και οι τέσσερις που βοήθησαν άμεσα».

Για το χθεσινό παιχνίδι και τα φωνές της Δόξας: «Δεν νομίζω κάποιος που παρακολουθούσε το παιχνίδι χθες και να έλεγε για παράπονα της Δόξας. Εμείς χρειαστήκαμε τις σωστές αποφάσεις του VAR για να διορθωθούν λάθη. Το πέναλτι ήταν καθαρό, το γκολ πέρασε καθαρά τη γραμμή. Είναι δυο φάσεις που ο διαιτητής και ο επόπτης δεν έπρεπε να χάσουν. Ευτυχώς που υπάρχει το VAR. Η Δόξα θα προστατέψει την ομάδα της αλλά εγώ χθες δεν είδα σφύριγμα που να αλλοιώσει το αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: «Ναι ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και λυπημένος με τη σεζόν που κάνουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Είμαστε άλλη ομάδα με τον κόσμο. Θέλουμε συσπείρωση και στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα να έχουμε τον δωδέκατο».

Για τον πρόεδρο και τα παράπονα του κόσμου πως δεν είναι εκεί: «Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Και ψυχικά και σωματικά. Είναι ο πρώτος που λυπάται και στεναχωριέται όταν δεν πηγαίνει καλά. Έχει όραμα και θέλει η ΑΕΛ να μεγαλουργήσει τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις ακαδημίες».

Για τα αγωνιστικά κόντρα στην ΠΑΕΕΚ: «Είναι έξω οι Μπαλντέ, Μιλιτσεάνου, Μαρόσα. Με κάρτες ο Νταβόρ και εκτός ο Μεντόγεβιτς ένεκα τραυματισμού».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy