Σπιλέφσκι: “Έχουμε μια φανταστική ομάδα, μένουμε ταπεινοί, ο στόχος μας δεν αλλάζει”

Δηλώσεις του προπονητή του Άρη μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με 1-0

Παρακολουθείστε τι ανέφερε ο προπονητής του Άρη μετά την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα.

Οι δηλώσεις:

“Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε. Έτσι πρέπει να είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας άλλαξε πράγματα με τον νέο προπονητή. Στα πρώτα 30 λεπτά φοβηθήκαμε να παίξουμε όπως συνηθίζει να παίζει ο Άρης. Υποφέραμε στα πρώτα 30 λεπτά. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες και τους είπα να παίξουν πιο γενναία. Καταφέραμε και υπερισχύσαμε στο 2ο ημίχρονο και εκεί μπήκε και ο παράγοντας φυσική κατάσταση γιατί η ομάδα που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου. Μένουμε ταπεινοί και συνεχίζουμε. Σας παρακαλώ μην με ρωτήσετε για το πρωτάθλημα, ο στόχος μας δεν αλλάζει. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια”.

Για τον κόσμο που φώναξε “Άρης-Λαός-Πρωτάθλημα” μετά το τέλος του αγώνα: “Είναι φίλαθλοι και μπορούν να χαίρονται με τις νίκες. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Ας μην ξεχνάμε που ήταν ο Άρης πριν από δυο χρόνια. Οι φίλαθλοι δικαιούνται να ζητούν ότι θέλουν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy