Ο Coleman δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά του Sunderland Netflix…

Το θέμα της σειράς ήταν πολύ οδυνηρό για τον ίδιο και ο λόγος είναι...

Έγινε πράξη λοιπόν τα όσα ειπώθηκαν από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλα Λεβέντη για τον νέο προπονητή της ομάδας, Chris Coleman ότι το αργότερο για να ανακοινωθεί είναι μέχρι την Κυριακή αφού σήμερα Σάββατο(25/5) έίχαμε τα επίσημα.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ σε συνέντευξη που έδωσε δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022, μεταξύ άλλων ανέφερε το εξής, “δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά του Sunderland Netflix, είναι πολύ οδυνηρό για μένα”. Όντως είναι οδυνηρό αφού η σειρά ασχολείται με την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Σάντερλαντ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18 καθώς προσπαθεί να ανακάμψει μετά τον υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ στην οποία προπονητής ήταν ο Coleman, όταν υποβιβάστηκε.

Η προπονητική του καριέρα λοιπόν από τα ύψη ενός ημιτελικού του Euro του 2016 με την Εθνική ομάδα της Ουαλίας, πέρασε στα χαμηλά του υποβιβασμού με τη Σάντερλαντ. Ακολούθησε μια περιόδος στην Κίνα πριν από την πανδημία του Covid για να έρθει η συνεργασία του με τον Ατρόμητο με το σλόγκαν του όταν ανέλαβε την Ελληνική ομάδα, περνόντας όλα αυτά να είναι, “μην περιμένετε το τέλειο, μπορεί να μην έρθει ποτέ”!!! Φαίνεται ότι το νέο “αφεντικό” της ΑΕΛ κρατά και τα καλά αλλά και τα κακά της καριέρας του, πατώντας γερά στη γη και στα πόδια του.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy