Με Ουάρντα… να ξεχωρίζει και Φιλιώτη να φιλοξενεί κόσμο στο προπονητικό κέντρο

Διαθέσιμο το 151ο τεύχος του "ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ"

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή (31/03), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στο 151ο τεύχος, ξεχωρίζει η μεγάλη συνέντευξη του πολυσυζητημένου Αμρ Ουάρντα, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος «έδεσε» από τις πρώτες μέρες με την ομάδα, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος. Κατά πολλούς πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου και η διαφορά της ομάδας μας είναι διακριτή με την παρουσία του.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης «φιλοξένησε» έξι φίλους της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia, τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις μας και σε μία συζήτηση διάρκειας μιας ώρας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας μας και όχι μόνο.

Στο First & Last μίλησε ο διεθνής μπακ με την εθνική Ελλάδος Χάρης Μαυρίας, ο οποίος μοιράστηκε τις εμπειρίες του σε ότι αφορά τις πρώτες και τελευταίες του εμπειρίες σε διάφορα θέματα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy