Ευχάριστα νέα με τον οπαδό στο Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο!

Καλά νέα για την υγεία του ανθρώπου, ο οποίος τραυματίστηκε σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ευχάριστα νέα με τον οπαδό στο Βερολίνο.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου, η ζωή ενός οπαδού είχε τεθεί σε κίνδυνο, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων φίλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε σταθμό μετρό του Βερολίνου, όπου διεξάγεται το Final-4. Επιπλέον, έχουν τραυματιστεί σοβαρά άλλοι δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο εν λόγω άνθρωπος, δίχως να γίνουν γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου από το πυροσβεστικό σώμα της γερμανικής πρωτεύουσας, συνολικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε δώδεκα άτομα, με τα εννέα να φέρουν ελαφριά τραύματα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 22:45 και στο σημείο ήταν γύρω στα 100 άτομα, με τις αρχές να προχωρούν 89 συλλήψεις, ενώ, όπως προκύπτει από την αστυνομία της Γερμανίας, κρατούσαν ρόπαλα τα άτομα τα οποία πήραν μέρος στα επεισόδια.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy