Κέρκεζ: “Δύσκολο βράδυ, να δούμε τα λάθη μας και να βρούμε τρόπο να ξυπνήσουμε”(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ μετά την εκτός έδρας ήττα, με 3-0, από τον ΑΠΟΕΛ

Ο προπονητής της ΑΕΛ παρουσιάστηκε απογοητευμένος στην διάσκεψη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τι δήλωσε:

“Σίγουρα είναι ένα δύσκολο βραδύ όταν χάνεις με 3-0. Μπορώ να χωρίσω το παιχνίδι όταν είμασταν με έντεκα και μετά όταν μείναμε με δέκα. Όταν είμασταν με έντεκα είμασταν πολύ καλοί ίσως και καλύτεροι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μετά όταν δεχθήκαμε κόκκινη κατά ήταν πολύ δύσκολο. Κάναμε αλλαγές προσπάθησαν να αλλάξουμε κάτι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο βράδυ, να δούμε τα λάθη μας και τωρά που είναι διακοπή να βρούμε τον τρόπο να ξυπνήσουμε. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη”.

Η ΑΕΛ άρχισε καλά το παιχνίδι, τι άλλαξε στη συνέχεια: “Το ότι μείναμε με δέκα παίκτες και το δεύτερο γκολ μετά από ένα λεπτό ήταν δύσκολο να αλλάξουμε κάτι. Είναι από τα παιχνίδια που δεν καταλάβεις πως έχασες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το ΑΠΟΕΛ σκόραρε εμείς όχι”.

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: “Σίγουρα είναι διαφορετικό γιατί η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει την οποιαδήποτε και νομίζω θα μείνει έτσι μέχρι τέλους και για εξάδα και για Ευρώπη και για διαβάθμιση”.

Για την ατμόσφαιρα: “Αυτό μας λείπει, είναι καλό για τους παίκτες και είναι καλό αυτό”.

Για τη συνέχεια: “Μόνο δουλειά, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θέλουμε κάποιες μέρες να ηρεμίσουμε. Πρέπει να δούμε μπροστά και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε (Ηχητικό):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy