Θεόδωρος: “Ο Κούμας δεν μπορεί να προστατέψει το άθλημα, είναι ανήμποροι, το καθάρισε ο Δημητρίου” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Θεοδώρου Αντωνίου

Έντονος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, μετά την σημερινή εκτός έδρας ήττα (3-0) από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Θεόδωρος αναφέρθηκε σε έντονο ύφος για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Τι δήλωσε:

“Είναι μια δύσκολη νύχτα για το ποδόσφαιρο. Για την ΑΕΛ δεν είναι γιατί δεν μπορούμε να ασχοληθούμε και πάρα πολύ με το αγωνιστικό. Έχω οδηγίες από τον πρόεδρο να μεταφέρω το τι συνέβηκε από χτες. Ο ίδιος ο πρόεδρος επικοινώνησε με τον κ. Κούμα και του εξέφρασε την τεράστια ανησυχία για το τι θα δούμε στο σημερινό παιχνίδι από τον Βασίλη Δημητρίου. Είναι ένας διαιτητής που έχει ένα παρελθόν.

Δυστυχώς απόψε αποδείχτηκε ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ είχε απόλυτο δίκαιο. Θέλουμε προστασία από την ΚΟΠ και δεν μιλάμε από τον κύριο Κούμα αλλά από τους άλλους. Ο κ. Κούμας δεν μπορεί να προστατέψει το άθλημα. Όταν στο 0-0 τέσσερις διαιτητές συν δυο του VAR δεν μπορούν να δουν ότι ο Λούκας Σόουζα έκανε άσεμνη χειρονομία στον κόσμο. Στο πρώτο 25λεπτο έγινε αυτή η φάση. Πάμε στη φάση που δόθηκε το πέναλτι. Αποφασίζει να πάει να δει τη φάση και μετά δεν πάει.

Η ΑΕΛ δεν θα αφήσει αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί. Πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές γιατί οι Κύπριοι είναι ανήμποροι. Αποφάσισε να καθαρίσει το παιχνίδι και με την κόκκινη κάρτα. Ο Βασίλης Δημητρίου στιγμάτισε απόψε το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν επιμένει η ΚΟΠ ότι δεν πρέπει να έρθουν ξένοι ρεφ, αυτή είναι η άποψη μας”.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε (Ηχητικό):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy