Εφτάψυχη Λεβερκούζεν, ισοφάρισε την Στουτγκάρδη στο 97′ και διατήρησε άθικτο το αήττητο!

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της από την Στουτγκάρδη, η Λεβερκουζεν ισοφάρισε για το τελικό 2-2 στο 90'+7', διατηρώντας άθικτο το τρομερό αήττητο σερί της!

Απίθανη Λεβερκούζεν, όπως και κόντρα στην Ντόρτμουντ για την προηγούμενη αγωνιστική της Bundesliga, έτσι και κόντρα στην Στουτγκάρδη, ισοφάρισε στο 90’+7′ και διατήρησε άθικτο το τρομερό αήττητο σερί της!

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 57ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πρόλαβε ξανά να αντιδράσει, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 με… buzzer beater του Άντριχ, διατηρώντας ζωντανό το όνειρό της για κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Γερμανία χωρίς να έχει ούτε μία ήττα!

Πλέον, η Λεβερκούζεν στρέφει την προσοχή της στον πρώτο και εκτός έδρας ημιτελικό του Europa League κόντρα στη Ρόμα (2/5, 22:00), ενώ στις εναπομείνασες αγωνιστικές της Bundesliga έχει να αντιμετωπίσει Άιντραχτ (εκτός), Μπόχουμ (εκτός) και Άουγκσμπουργκ (εντός).

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy