Εξέλιξη για το Τσίρειο… Κανονικά ο αγώνας Απόλλων – Πάφος

Μόλις πριν από λίγο επισημοποιήθηκε στον ΓΣΟ, η παράταση λειτουργίας του Τσιρείου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έφτασε στα γραφεία του ΓΣΟ η επίσημη ειδοποίηση από την Αρχή Αδειοδότησης σταδίων επίσημο έγγραφο με το οποίο δίνεται παράταση στο στάδιο, να λειτουργεί μετά υφιστάμενα δεδομένα που υπήρχαν, μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Ενώπιον του αδιεξόδου να είναι κλειστό το Τσίρειο στάδιο το Σάββατο(1/10) που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας Απόλλωνας – Πάφος, η αρχή αδειοδότησης σταδίων ανανέωσε την άδεια λειτουργίας του σταδίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Ως εκ τούτου κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι Απόλλων-Πάφος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το Τσίρειο να εξασφαλίζει την απαιτούμενη άδεια, παίρνοντας παράταση λειτουργίας. Έτσι πλέον και αφού η Αστυνομία αποδέχθηκε την πρόταση του Απόλλωνα τις προηγούμενες μέρες, Διαβάστε ΕΔΩ, θα υπάρξουν φίλοι των “γαλάζιων” και στην Ανατολική, αφού ισχύει το 50% στα άνω διαζώματα των κερκίδων.

Πλέον αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy