Πάνε Ανατολική οι Απολλωνίστες αν γίνει ο αγώνας…

Μέχρι στιγμής είναι στον αέρα η διεξαγωγή του αγώνα Απόλλων - Πάφος στο Τσίρειο στάδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Αστυνομίας, του Απόλλωνα αλλά και ιθυνόνταν από την ομάδα της Πάφου για τον προγρααμματισμένο αγώνα της 5ης αγωνιστικής στο Τσίρειο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Αστυνομία συνηγόρησε και αποδέχθηκε το αίτημα του Απόλλωνα για να δοθεί και μέρος της Ανατολική κερκίδας του Τσιρείου. Αυτό θα γίνει μόνο και όταν φτάσει από την Αρχή Αδειοδότησης σταδίων η νέα άδεια λειτουργίας του Τσιρείου και αν αυτή αναφέρει τον περιορισμό του 50% στα άνω διαζώματα των κερκίδων.

Μέχρι αυτή την ώρα, αυτό που μας λέχθηκε είναι ότι κανένα πιστοποιητικό δεν έφτασε στον ΓΣΟ και ότι ακόμα ο αγώνας είναι στον αέρα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΓΣΟ ανέφερε ότι έχουν στείλει στην Αρχή ααυτά που ζήτησε, ενώ ο πρόεδρος της Αρχής σε σημερινές του αναφορές είπε ότι ακόμα περιμένουν αυτό που ζήτησαν!

Τώρα ποιος μας κοροϊδεύει και ποιος μας λέει αλήθειες… αυτό θα διαφανεί εντός των επόμενων ωρών. Ένα είναι το δεδομένο όμως, ότι αυτή τη στιγμή που γράφουμε ο αγώνας της 5ης αγωνσιτικής Απόλλων – Πάφος είναι στον αέρα, όσον αφορά τη διεξαγωγή του στο Τσίρειο στάδιο!!!

Εμείς σας προετοιμάσαμε πριν από πέντε μέρες… Κλείνει το Τσιρειο και κανείς δεν συγκινείται – Που θα παίζουν ΑΕΛ και Απόλλων;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy