Η UEFA του έκλεισε το πέταλο στο επόμενο Ευρωπαϊκό – Βαριά η τιμωρία

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Η UEFA επέβαλε πρόστιμο και κλείσιμο της ΘΥΡΑ 7 για το ματς με την Καραμπάγκ

Η UEFA αποφάσισε να επιβάλει τιμωρία στους ερυθρόλευκους για τη… συμπεριφορά των οπαδών του στο Καραϊσκάκη στον αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Έτσι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της, οι ερυθρόλευκοι τιμωρούνται με μερικό κλείσιμο του γηπέδου τους, της βόρειας κερκίδας, για τον επόμενο αγώνα τους στο Europa League, δηλαδή, αυτόν με την Καραμπάγκ αλλά και συνολικό πρόστιμο ύψους 58.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της UEFA, η τιμωρία επιβάλλεται για την ρίψη αντικειμένων, το άναμμα πυροτεχνημάτων και τη χρήση λέιζερ, αλλά και ένα μέρος του προστίμου αποφασίσθηκε για την απόφραξη των δημόσιων διαδρόμων του γηπέδου.
Αναλυτικά αναφέρει -μεταξύ άλλων- η απόφαση της UEFA…

Το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA (CEDB) ανακοίνωσε τις ακόλουθες αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσέλευση οπαδών στους αγώνες της UEFA:

– Να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και να διατάξει το μερικό κλείσιμο του γηπέδου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δηλαδή ολόκληρης της Βόρειας κερκίδας) κατά τη διάρκεια του επόμενου (1) αγώνα της UEFA στον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παίξει ως οικοδεσπότης, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων και χρήση δεικτών λέιζερ.

– Πρόστιμο 8.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για απόφραξη δημόσιων διαδρόμων.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy