Καλές οι ευχές Σπιλέφσκι… αλλά ο Άρης θα είναι τέταρτος;

Ο Άρης κινδυνεέυι να χάσει και την 4η θέση, που θα είναι προνοιούχα αν πάρει η Ομόνοια το Κύπελλο και οι ευχές του Σπιλέφσκι δεν θα έχουν αντίκρυσμα

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τη χθεσινή(21/4) ήττα από τον ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι, θέλει να πάρει η Ομόνοια το Κύπελλο για να βγει η ομάδα του Ευρώπη, αφού είναι στη 4η θέση….

Ο Άρης είναι μεν στην 4η θέση κύριε Σπιλέφσκι αλλά πλέον μόνο ένα βαθμό από την Πάφο που την αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική και κινδυενεύει να χάσει τη θέση του. Η Πάφος πλέον χωρίς άγχος και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να καπαρώσει και την 4η θέση έτσι ώστε να είναι καλυμμένη στην περίπτωση που χάσει το Κύπελλο.

“Συν Αθηνά και χείρα κίνει” λέει το ρητό άρα κύριε Σπιλέφσκι καλό είναι να κάνεις και εσύ κάτι, να πάρεις βαθμούς. Καλά είναι τα ευχολόγια και τα δώρα από τους άλλους, όμως η πολύ σιγουριά δεν ειναι καλή!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy