Πλέον συμφωνούν όλοι με την κατάργηση της διαβάθμισης…

Όλες οι Ακαδημίες υπέγραψαν και συμφώνησαν, κάποιες έφεραν και καινούριες προτάσεις και πλέον ξεκινούν οι συζητήσεις

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα Παίδων τόσο της Ανώτατης, όσο και της Επίλεκτης κατηγορίας και πλέον το ερχόμενο Σάββατο(27/4) θα έχουμε τους αγώνες των Super Cup Παίδων.

Σε συνέχεια του αποκαλυπτικού μας ρεπορτάζ για κατάργηση της διάβαθμισης που είχαμε γράψει στις 7 Απριλίου, έχουμε εξελίξεις τις οποίες η ιστοσελίδα μας και πάλι κάνει γνωστές. Όλες οι ομάδες συμφώνησαν με την πρόταση την οποία έγινε και υπέγραψαν κοινό αίτημα προς την ΚΟΠ για να δουν το θέμα πριν τη νέα σεζόν.

Επίσης οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκτός από την πρόταση που σας αποκλαύψαμε, στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκονται και άλλες προτάσεις από συγκεκριμένες Ακαδημίες ομάδων. Όπως μάθαμε την κατάργηση της διαβάθμισης ευνοεί και η UEFA, ενώ σήμερα(22/4) θα υπάρξει μια πρώτη συνάντηση των υπευθύνων των Ακαδημιών των ομάδων για να συσταθεί η καινούρια ολοκληρωμένη και συμφωνημένη από όλους πρόταση για τη διεξαγωγή πλέον των βαθμολογούμενων πρωταθλημάτων Παίδων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy