Επιστρέφει Σουηδία, μένει Απόλλωνα ή πάει σε άλλη Κυπριακή ομάδα

Εντός των επόμενων ημερών αναμένται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ekpolo.

Αρκετές είναι οι συζητήσεις αλλά και οι προτάσεις που έχει μπροστά του ο Νιγηριανός αμυντικός του Απόλλωνα, Godswill Ekpolo του οποίου το συμβόλαιο λήγει τέλος Μαίου με τους “γαλάζιους”.

Σύμφωνα με τη Σουηδική ιστοσελίδα FotbollDirekt η πρώην ομάδα του BK Häcken έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για να τον επαναφέρει στο ρόστερ της με τον αθλητικό διευθυντή της, Martin Ericsson, να επιβεβαιώνει ότι “είμαστε πάντα σε επαφή με τους παλιούς μας παίκτες”, ενώ στη μεταγραφική περίοδο που έγινε ανέφερε ότι έφερε μια τριάδα αμυντικών στην ομάδα.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι Απόλλωνας και Εκπολό είχαν συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του Νιγηριανού αμυντικού, όμως δεν υπάρχει συμφωνία με το θέμα να θεωρείται δύσκολο. Από την άλλη ομάδες από Κύπρο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Εκπολό, ενώ δύο ομάδες είχαν και επιπλέον συζητήσεις με τον μάνατζερ του.

Το μέλλον λοιπόν του Εκπολό, ο οποίος αναμφίβολα έδειξε τις ικανότητες του αναμένεται να εξελιχθεί σε μίνι σήριαλ με τις επόμενες μέρες να είναι καθοριστικές. Επιστρφή στη Σουηδία λοιπόν ή παραμονή στην Κύπρο;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy