Η απίστευτη ιστορία του Χοσέλου: Σαν οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022, χθες την πήγε με δύο γκολ στο «Γουέμπλεϊ»

Ο Χοσέλου βιώνει μια ιστορία βγαλμένη από τα πιο τρελά ποδοσφαιρικά παραμύθια.

Το 2022 ο Χοσέλου ήταν στο Παρίσι, ως φίλαθλος της Ρεάλ και παρακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει 1-0 τη Λίβερπουλ και να κατακτά το Champions League.

Λίγους μήνες μετά υπέγραφε στην Εσπανιόλ, αλλά παρότι ήταν τρίτος σκόρερ της LaLiga με 16 γκολ, η ομάδα του υποβιβάστηκε. Έχοντας πατήσει πια τα 33, η καριέρα του δεν εξελισσόταν όπως την ονειρευόταν, ωστόσο αποδείχτηκε πως ποτέ δεν είναι αργά.

Η Ρεάλ, στην οποία είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αλλά και μόλις δύο εμφανίσεις για συνολικά 18 λεπτά το 2011, τον κάλεσε ως λύση ανάγκης για την επίθεση αποκτώντας τον δανεικό.

Μπορεί να μην ήταν ο Κριστιάνο, ο Μπενζεμά ή ο Εμπαπέ που ονειρεύονταν οι φίλοι της «βασίλισσας», αλλά άρπαξε την ευκαιρία και ξελάσπωσε αρκετές φορές την ομάδα του μέσα στη σεζόν.

Και χθες βράδυ έζησε το απόλυτο όνειρο. Με δύο γκολ στις τρεις πρώτες επαφές του με την μπάλα, στο 88’ και το 91’, χάρισε στην ομάδα της καρδιάς του την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να κάνει στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στη Ντόρτμουντ την 1η Ιουνίου…

Ούτε στα παραμύθια τέτοιες ιστορίες όπως στον αθλητισμό…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy