Νίκη με ανατροπή για Καρμιώτισσα!

Η Καρμιώτισσα με νίκη 5-2 επί της ΑΕΖ σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της

Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε στο “Αμμόχωστος” με την ΑΕΖ και την Καρμιώτισσα να προσφέρουν θέαμα και αρκετά γκολ και την ομάδα των Πολεμιδιών να κερδίζει με 4-2 με ανατροπή.

Η ΑΕΖ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-1 με γκολ των Σιφναίου και Ματόνγκο, ενώ μείωσε ο Θεοδώρου πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα έκανε την ανατροπή με άλλα δύο γκολ των Κατσαντώνη και Θεοδώρου ενώ πριν το 3-2 ο Κατσαντώνης έχασε και πέναλτι. Λίγο μετά το 80′ ο Ρόσι για την Καρμιώτισσα έκανε το 4-2 για να ολοκληρώσει τη νίκη ανατροπή ο Ουεσλάτι με τρομερό μακρινό σουτ και πλέον η Καρμιώτισσα παραμένει στην Α’ κατηγορία αν και χρειάζεται ακόμα μια νίκη.

 

Κίτρινες: Σιφναίος

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Αντωνίου, Σλόγκαρ(77′ Γιουσούφ), Χριστοφή(77′ Αρτζούμα), Ρόχα, Ματόνγκο(55′ Αντωνίου), Ελευθερίου, Σιφναίος, Ντιγκινί, Χρίστου, Σαμπο(67′ Σαρφό)

Στον πάγκο: Στυλιανού, Αντωνίου, Σαρφό, Κάστρο, Χαραλάμπους, Αρτζούμα, Ρουίθ, Ταβάρες, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς(55′ Άντος), Μαλόνε, Ντούμπια (32′ Θεοδώρου(74′ Γκραντινάρου), Νεοφύτου, Μιχαήλ (32′ Ρόσι), Παντελή, Τσουκαλάς, Αγγελή, Κατσαντώνης(74′ Ουεσλάτι), Κοβάσεβιτς, Ψύχας

Στον πάγκο: Βιολάρης, Αντος, Μελετίου, Θεοδώρου, Ρόσι, Χαραλάμπους, Γκραντινάρου, Γκριμπάκιν, Ματθαίου, Ουεσλάτι, Αριστείδου, Πάβλοβετς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy