Το θέμα Ματσίν, οι αποχωρήσεις και οι επιστροφές!

Να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και πιάνουν δουλειά στον Απόλλωνα

Άλλες δύο “αγγαρείες” υποχρεώσεις απέμειναν για τον Απόλλωνα για να ολοκληρωθεί η φετινή αποτυχημένη σεζόν, με ΑΕΖ την Τετάρτη(8/5) και τον Οθέλλο την Κυριακή(12/5) και πλέον όλο το βάρος πέφτει στον προγραμματισμό έτσι ώστε αυτή τη φορά να μην γίνουν τα λάθη των δύο τελευταίων χρόνων.

Στο μυαλό του Κίρζη και των συνεργατών του υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα, και πρωτίστως το θέμα Ματσίν. Ο Ισπανός παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο εντούτοις όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ πολλά είναι τα θέματα ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι φεύγουν αρκετοί, είτε που λήγουν τα συμβόλαια τους, είτε που ακόμα συνεχίζουν να έχουν.

Εκτός από αποχωρήσεις θα υπάρξουν και επιστροφές με τους Ίλιαν Ίλιεφ και Godsway Donyoch να τελειώνουν τους δανεισμούς τους, όπως και οι Αρτυματάς, Ζήνωνος και Αυγουστή, οι οποίοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του νέου αφεντικού των “γαλάζιων”.

Όλα λοιπόν θα πάρουν τον δρόμο τους μετά την Κυριακή και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της σεζόν, ενώ ήδη κάποιες διεργασίες έχουν γίνει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy