Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλωνας επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ

Με τον Απόλλωνα να κυριαρχεί στον αγώνα και να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και να παίρνει τη νίκη με 4-0 ολοκληρώθηκε ένα πολύ διαφορετικό ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ.

Με δύο γκολ από λάθη της ΑΕΛ και ένα από ομαδική όμορφη ενέργεια οι “γαλάζιοι” με δύο γκολ των Μάρκες και Μπακένγκα προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-0. Οι “γαλαζοκίτρινοι” είχαν 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες με τον Λέουβενμπεγκ να είναι σε πολύ καλή μέρα.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ με το πρώτο στο πρωτάθλημα για τον Άδωνη. Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Μόντσεφ στο 85′.

Το 4-1 ήταν και 4ο τελικό σκορ με τον Απόλλωνα παίρνει τους τρεις βαθμούς.

 

Κίτρινες: Μαλεκκίδης, Φιλιώτης, Πέρετζ / Σριντς, Μαρς

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό(79′ Σάντος), Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ, Μαλεκκίδης(59′ Γιούρσεβιτς), Σπόλιαριτς, Αρτεάν, Φιλιώτης, Μάρκες(72′ Ποντικός), Μπακένγκα(79′ Klein)

Στον πάγκο οι Λοΐζου, Δημητρίου, Σιέλβικ, Σάντος, Σαγκάλ, Ποντικός, Γιούρσεβιτς, Κυριάκου Χάμπος, Νταρίκουα, Κοστάκε, Κλέιν, Σοφοκλέους.

ΑΕΛ: Ανέστη, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Ανδρέου(46′ Κα), Παπαφώτης, Σρνιτς, Μορέιρα, Τσούκα(72′ Συλβέστρος), Μακρής(72′ Μαρς), Τζάλμα(72′ Νεοφύτου), Θεμιστοκλέους(46′ Μίντσεφ).

Στον πάγκο οι Φερνάντες, Κυριάκου, Μαρς, Σιλβέστρος, Μόρσει, Μίντσεφ, Ζαχαρία, Νεοφύτου, Κανό, Σεργίου, Κα, Γενεθλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy