Πέντε στα πέντε… και ανεβαίνει!!!

Με πέντε συνεχόμενες νίκες και 15 βαθμούς η ομάδα Νέων του Απόλλωνα έφτασε τους 27 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση

Πέντε νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα Νέων Κ19 του Απόλλωνα και 15 βαθμοί στο σακούλι που αν μη τι άλλο την ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας ξεμπερδεύοντας από τις όποιες περιπέτειες.

Και τώρα ας πάρουν χρόνο και αυτοί…

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν πλέον ψυχολογία, ενώ αρκετοί από την ομάδα Κ17 ανέβηκαν και παίρνουν λεπτά συμμετοχής. Φυσιολογικό είναι επίσης και το γεγονός ότι από την ομάδα Νέων προωθούνται στην πρώτη ομάδα με δύο να έχουν ήδη κάνει ντεμπούτο και άλλους να περιμένουν τη σειρά τους.

Διαβάστε επίσης: Ντεμπούτο για τον 18χρονο Koren…

Ο 17χρονος από την Πάφο που έκανε ντεμπούτο με τον Απόλλωνα

Η δουλειά που έγινε τους τελευταίους μήνες φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο με τις συνεχόμενες νίκες, όμως ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά το επόμενο διάστημα αφού δεν αρμόζει στον Απόλλωνα να μην είναι πρωταγωνιστής, κάτι που δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά ήδη άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα τόσο στην ομάδα Νέων, όσο και στην Ακαδημία με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται δειλά δειλά!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy