Και τώρα ας πάρουν χρόνο και αυτοί…

Η χρονιά χάθηκε στον Απόλλωνα - Ελπίδες για διάκριση μέσω του Κυπέλλου

Με ένα αγωνιστικό come back η ομάδα Νέων Κ19 του Απόλλωνα ξέφυγε από τα οποιαδήποτε ζόρια είχε, αφού ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Νέων και πλέον με άλλο αέρα βλέπει τα εναπομείναντα παιχνίδια. Όχι πως ως Απόλλωνας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με αυτή τη βαθμολογική θέση και αγωνιστική φετινή εικόνα αλλά επί του παρόντος ξέφυγε από τις όποιες “κατοκοπιές” και κινδύνους.

Καιρός λοιπόν είναι κάποια από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια των πλέι-οφ της οκτάδας με την πρώτη ομάδα. Ήδη ο Σάββας Σοφοκλέους πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ αναμένεται να πάρουν κι άλλοι. Ο κύριος Ματσίν ας τους δώσει τις ευκιαρίες τους και που ξέρουμε, ίσως προκύψει κάτι θετικό.

Γενικά η ποδοσφαιρική σεζόν στον Απόλλωνα, τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στην ομάδα Νέων δεν είναι αυτή που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας αλλά και αυτοί που θα ήθελαν οι ιθύνοντες και πρέπει αυτό να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy