Δεν τα κατάφερε ο Κούρης

Έχασε στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2. Στην κανονική διάρκεια και στην παράταση ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 1-1

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε στο 1-1 με τον Κούρη να προηγείται με 1-0 στο πρώτο μέρος με τον Γεωργίου με την ομάδα της Ερήμης να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Σπάρτακος ανέβασε απόδοση και κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση ισοφαρίζοντας με τον Χατζαντώνη πέντε λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Στην ημίωρη παράταση το σκορ παρέμεινε ως είχε με αποτέλεσμα ο τελικός να οδηγηθεί στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου ο Κούρης έχασε δύο με τους Γεωργίου και Κωνσταντινίδη με αποτέλεσμα να χάσει με 4-2 και να ηττηθεί με τον Σπάρτακο να αναδεικνύεται Κυπελλούχος!

 

Κίτρινες: Κυριάκου, Αριστοτέλους, Αυγουστή / Φουτσκίδης, Βελκόφ, Λάμπρου

Κούρης Ερήμης: Πιερή, Κωνσταντινίδης, Αριστοτέλους, Καρεκλά, Οδυσσέως, Βασιλείου(80΄Αντωνίου), Κυριάκου Π, Μπλάνκο(89΄Καψός), Γεωργίου Ρ, Ζεστ, Αυγουστή(89΄Παναγιώτου)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αντωνίου, Καψός, Μελαναρκίτης, Νικολάου, Παναγιώτου, Κωνσταντίνου, Γεωργίου Χ, Σάββα, Κυριάκου Μ, Δημητρίου.

 

Σπάρτακος Κιτίου: Στρατηλάτης, Βασιλείου, Βουτσκίδης, Κάτζιης, Κούρτης, Μαϊσουράντζε, Χούτρης, Πιτταράς, Λάμπρου, Φωτίου, Βελκόφ.

Στον πάγκο: Ανδρέου, Παναγιώτου, Γκαλφρασκόλη, Κυπριανού, Αρκαδίου, Χατζηαντώνη, Μηνά, Κοσμά, Χοιρομερίδης, Μασάδο, Κωνσταντίνου, Νικολαΐδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy