Ο 17χρονος από την Πάφο που έκανε ντεμπούτο με τον Απόλλωνα

Ποιος είναι ο Σάββας Σοφοκλέους που πήρε λεπτά συμμετοχής στην Α΄κατηγορία

Στο 78ο λεπτό του σημερινού(20/1) αγώνα του Απόλλωνα με τη Δόξα εκτός έδρας ο προπονητής των “γαλάζιων” Πάμπλο Ματσίν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή τον 17χρονο Σάββα Σοφοκλέους.

Ο Σοφοκλέους κατάγεται από την Πάφο και πριν τρία χρόνια μετακόμισε στην Ακαδημία του Απόλλωνα, αφού αγωνιζόταν στην Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ. Αφού προσεγγίστηκε από τον τότε τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Απόλλωνα, Βαλεντίνο Κουλουντή, νυν προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ15 αποφάσισε να έρθει στον Απόλλωνα.

Οι πολλές θυσίες που κάνει ο νεαρός καρπωφόρησαν σήμερα αφού πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α΄κατηγορία με τον Απόλλωνα, καθώς ο Σάββας μένει στην Πάφο και πηγαινοέρχεται στη Λεμεσό, ενώ αρκετές είναι οι φορές που μένει μόνος στη Λεμεσό. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ τη φετινή χρονιά μετρά 13 συμμετοχές με την ομάδα Νέων του Απόλλωνα έχοντας σκοράρει και τρία γκολ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy