Έκτακτη προσγείωση λόγω ακατάσχετης.. διάρροιας επιβάτη! (pics&video)

Περίπου 300 επιβάτες της Delta Airlines ήρθαν αντιμέτωποι με «βιολογικό κίνδυνο» - Mayday από τον πιλότο

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησαν 300 επιβάτες της Delta Airlines, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με «βιολογικό κίνδυνο» μέσα στο αεροπλάνο.

Η πτήση Airbus A350 της Delta Airlines αναχώρησε από την πόλη της Ατλάντα στην πολιτεία της Τζόρτζια το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό την Ισπανία.

Λίγο αργότερα, ένας επιβάτης έπαθε ακατάσχετη διάρροια «σε όλο το αεροπλάνο» και το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο που το αεροπλάνο επέστρεψε στην Ατλάντα , αφού η κατάσταση χαρακτηρίστηκε ως «πρόβλημα βιολογικού κινδύνου».

Σε ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του πιλότου με τον πύργο ελέγχου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X, ακούγεται ο κυβερνήτης να λέει: «Ζήτημα βιολογικού κινδύνου. Εχουμε έναν επιβάτη που έχει διάρροια σε όλο το αεροπλάνο, οπότε θέλουν να επιστρέψουμε στην Ατλάντα».

Σύμφωνα με τον John Hurdt και τη σύζυγό του – που ήταν επιβάτες της πτήσης – μέσα στην καμπίνα επικρατούσε χάος από το ασυνήθιστο περιστατικό ενώ το πλήρωμα αναγκάστηκε να αλλάξει τη μοκέτα του αεροσκάφους.

Τελικά η πτήση πήρε άδεια έκτακτης προσγείωσης και επέστρεψε εσπευσμένα στην Ατλάντα χωρίς να διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία κανένας επιβάτης.

Πηγή: skai.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy