Δεν ήρθε τότε… λέτε να έρθει τώρα ο Markus Weinzierl!

Είχε πέσει το όνομα του Γερμανού προπονητή στο τραπέζι για τον Απόλλωνα μετάτη φυγή του Μλόγεβιτς

Η απόφααση για Ματσίν έχει πλέον παρθεί και πλέον αυτό που απομένει είναι να βρουν τη “χρυσή τομή” για λύση της συνεργασίας τους ο Απόλλωνας και η πλευρά του Ισπανού προπονητή.

Στα υπόψη των “γαλάζιων” για τον αντικαταστάτη του έχουν μπει κάποια ονόματα κυρίως από την Ευρώπη, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για Ιταλό και Γερμανό, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω αναφέρουν και άλλη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Στα ονόματα που υπάρχουν στο τραπέζι είναι κι αυτό ενός πρώην ενδιαφερόμενου για τους “γαλάζιους” αυτό του πρώην τεχνικού της Νυρεμβέργης του Markus Weinzierl.

Ο 49χρονος Γερμανός προπονητής είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Απόλλωνα μετά τη φυγή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πριν αναλάβει τότε ο Ισπανός Ματσίν, πληροφορία που είχε δημοσιευτεί από Ελλαδικά μέσα και τον δημοσιογράφο Αντώνης Τσιράκη. Ο Weinzierl εργάστηκε σε Ρέγκεσμπουργκ, Άουσμπουργκ, Σάλκε, Στουτγκάρδη με τελευταία του ομάδα τη Νυρεμβέργη, ενώ είχε αποχωρήσει τον από αυτήν τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα. Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος μετρά περισσότερες από 200 εμφανίσεις στους πάγκους της Bundesliga.

Πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει το συντομότερο, με το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα πολύ πιθανόν να έχει κατάληξει εντός της εβδομάδας που διανύουμε, εκτός αν προκύψουν νέες εξελίξεις!

Δείτε το προφίλ του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy