Ήρθε άγνωστος… και έγραψε το όνομα του στην ΙΣΤΟΡΙΑ του Κυπριακού ποδοσφαίρου!!!

Πλέον το όνομα του Ελλαδίτη Φώτη Παπουλή θα γραφτεί στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου με το τεράστιο επίτευγμα του

Ήρθε στο νησί μας πριν σχεδόν 11 χρόνια, άγνωστος στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου και ολοκλήρωσε την καριέρα του ψες(24/5) έχοντας κατακτήσει εννιά συνολικά τρόπαια στις δύο ομάδες που αγωνίστηκε, τιμώντας τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας και συνάμα γνωστός πλέον σε όλους τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Αγωνίστηκε σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Σκόραρε και μοίρασε αρκετά γκολ.

Ο λόγος βέβαια για τον Φώτη Παπουλή ο οποίος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ψες με την Ομόνοια ανακοίνωσε βουρκώνοντας το τέλος της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης 

Ο Παπουλής με Σωφρόνη και στατιστικό που “σκοτώνει”

Ήρθε άγνωστος… και έγραψε το όνομα του στην ΙΣΤΟΡΙΑ του Κυπριακού ποδοσφαίρου!!!

Ο Απόλλωνας για Φώτη Παπουλή

Η Κύπρος έγινε γι αυτόν η δεύτερη του πατρίδα, γράφτηκε στα μητρώα της και έπαιξε με την Εθνική ομάδα, δίνοντας το είναι του, 25 συμμετοχές και τρία γκολ. Πρώτα με τον Απόλλωνα και μετά με την Ομόνοια κατέκτησε όλα τα εγχώρια τρόπαια, κάτι που όταν κατηφόριζε στο νησί μας το Καλοκαίρι του ΄12 από τον ΟΦΗ, δεν θα το είχε καν στο μυαλό του.

Τρία Κύπελλα με τον Απόλλωνα 2012-13, 2015-16, 2016-17 και δύο μετά το χθεσινό(24/5) με την Ομόνοια 2021-22, 2022-23. Σ’ αυτά αν πρσθέσουμε και το πρωτάθλημα με Ομόνοια το 2020-21, Σούπερ Καπ του 2021-22 με τους πράσινους και 2 Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα 2015-16, 2016-17. Αναμφισβήτητα είναι ένα επίτευγμα τεράστιο που γράφει το όνομα του στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αγωνίστηκε 6 φορές σε Ευρωπαϊκούς ομίλους (Europa League). Τέσσερις με Απόλλωνα και δύο με Ομόνοια. Πέτυχε 11 Ευρωπαϊκά γκολ με μοίρασε άλλα επτά.

Αγωνίστηκε επίσης στα προκριματικά του Champions League με την φανέλα της Ομόνοιας.

Οι συμμετοχές, τα γκολ και οι ασίστ του Παπουλή με Απόλλωνα και Ομόνοια σε όλες τις διοργανώσεις

Καριέρα γεμάτη επιτυχίες, επιτεύγματα και πολλά “μπανανέ” γκολ. Στα 38 του πλέον φεύγει από το ποδόσφαιρο γεμάτος εμπειρίες, στιγμές και τρόπαια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy