ΑΕΛ: Αρχίζει η διαδικασία διαδοχής, τα λένε Σοφοκλέους – Χριστοδουλίδης

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΛ

Έμειναν για λίγο στην άκρη τα θέματα για την επόμενη μέρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, λόγω τελικού Κυπέλλου. Από σήμερα όλα αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους.

Μετά τον χαμένο τελικό απέναντι στην Ομόνοια οι “γαλαζοκίτρινοι” ολοκλήρωσαν μια αποτυχημένη χρονιά με τον χειρότερο δυνατόν τρόπο. Από σήμερα γυρίζει η σελίδα κι όλοι πιάνουν δουλειά για το χτίσιμο την νέας ΑΕΛ.

Όπως είχε ανακοινώσει το Σωματείο από την 1η Ιουνίου η διαχείριση θα περάσει στα χέρια του, Ανακοίνωση Σωματείου – Πως προχώρα. Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά ζητήματα. Θα γίνει προσπάθεια συνάντησης Ανδρέα Σοφοκλέους και Νίκου Χριστοδουλίδη, ώστε το Σωματείο να μαζέψει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το οικονομικό και όχι μόνο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν αναμένεται να αλλάξει την απόφαση του για οριστική αποχώρηση του από την ΑΕΛ, Βγαίνει μπροστά και μιλάει ο Σοφοκλέους.

Το Σωματείο από την μεριά του έχει προβεί σε αρκετές διεργασίες για να είναι σε θέση να διαχειριστεί την ομάδα και ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών πόρων.

Διαβάστε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Lemesosinsports.com στις 7 Μαΐου, ΑΕΛ: Ετοιμάζεται το πλάνο διαχείρισης – ΕΔΩ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy