Παπαδόπουλος: “Ο Απόλλωνας είναι μια φορμαρισμένη ομάδα. Είναι και το γόητρο στη μέση. Τους κερδίσαμε δύο φορές”

Σημερινές(27/3) ραδιοφωνικές δηώσεις του Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου του Άρη

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το φιλικό με τη Ρίγα: «Ο προπονητής μας ήθελε να δει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίζονται. Ξεκουράστηκαν οι Κακόριν και Μπένγκτσον. Οι υπόλοιποι πήραν χρόνο συμμετοχής πλην των διεθνών. Από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν να έρχονται πίσω οι διεθνείς. Είχαμε περίπου 500 φιλάθλους στο φιλικό. Μου έκανε εντύπωση. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Στον κόσμο του Άρη υπάρχουν και νεαρά παιδιά. Θέλουμε να έχουμε μια νέα γενιά φιλάθλων».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις, με ανάλυση του αντιπάλου. Ο Απόλλωνας είναι μια φορμαρισμένη ομάδα. Είναι και το γόητρο στη μέση. Τους κερδίσαμε δύο φορές. Δεν θέλουν να τριτώσει το κακό. Σίγουρα θα είναι διψασμένοι. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάμε υποψιασμένοι».

Για τον κόσμο: «Έχουμε στη διάθεση μας κοντά στις δύο χιλιάδες εισιτήρια, όλο το πέταλο».

*Περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy