ΑΕΛ: Επανήλθαν στις προπονήσεις οι “γαλαζοκίτρινοι” – Ενημέρωση για εισιτήρια με Ακρίτα και τον ημιτελικό Κυπέλλου

Τα αγωνιστικά νέα στην ΑΕΛ και η ενημέρωση για εισιτήρια αγώνων

Με πρωινή προπόνηση άρχισε η προετοιμασία η ΑΕΛ, ενόψει του Σαββατιάτικου(1/4) αγώνα με τον Ακρίτα στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό τους που είναι πρωινές.

Εκτός προπονήσεων θα παραμείνει ο άτυχος Κύπρος Νεοφύτου ο οποίος υπέστη ρίξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου σε προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων, ενώ από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Τσιμπόλα, Μπεραχίνο, Μπίλοβαρ, Νταβόρ, Τσέρνιχ, Ανδρέου και Κυριάκου. Αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Πέμπτη(30/3).

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μακρή, ανεβάζει ρυθμούς και πλέον ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ακρίτα θα τεθούν σε διάθεση την ερχόμενη Τετάρτη (θα ακολουθήσει ανακοίνωση αύριο), ενώ για τον πρώτο ημιτελικό με Ολυμπιακό τα εισιτήρια θα τεθούν σε διάθεση μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που είναι προγραμματισμένη για τη Παρασκευή (31/03) το πρωί.

Σχετική ανακοίνωση θα ακολουθήσει μετά τη σύσκεψη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy