Τρένο δίχως φρένα η Παρί και… 25 σερί ματς χωρίς ήττα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει πλάκα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά πέρασε από την έδρα της Λοριάν με το εμφατικό 4-1, μένοντας για 25ο ματς στη σειρά χωρίς ήττα.

Έχει… ξεχάσει πως είναι να χάνει η Παρί Σεν Ζερμέν και πηγαίνει από τεσσάρα σε τεσσάρα! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε συνεχίζει να κάνει πλάκα στη Ligue 1 και αυτή τη φορά πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Λοριάν για την 30ή αγωνιστική!

Τρομερά πράγματα στο πρωτάθλημα από τους Παριζιάνους, οι οποίοι τελευταία φορά έχασαν στις 15 Σεπτεμβρίου και από τότε μέχρι σήμερα είναι αήττητοι για 25 σερί αγωνιστικές. Φυσικά, έχουν κλειδώσει το πρωτάθλημα και απομένει απλώς η μαθηματική επιβεβαίωση η οποία δεν θα αργήσει για πολύ.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, για να έρθει ο Εμπαπέ στο 22’ να γράψει το 2-0. Ο Ντεμπελέ ξαναχτύπησε στο 60’ για το 3-0, ενώ η Λοριάν κατάφερε να μειώσει στο 73’ με τον Μπάμπα που έγραψε το 3-1.

Οι Παριζιάνοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ο συνήθης ύποπτος Εμπαπέ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1, μετά από ασίστ του Κόλο Μουανί.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy