ΑΕΛ: Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό – Ποιοι έχουν δικαίωμα

Ανακοίνωση ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα στο νέο γήπεδο γι’ αυτούς που έχουν δικαίωμα. Ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος για την Παρασκευή 23/12 (19.00) εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο «Στάδιο Άλφα Μέγα» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας.

Δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ άτομα άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους και ΑΜΕΑ σε τροχοκάθισμα.

Επίσης, η κάθε ομάδα θα έχει προσκλήσεις για 40 άτομα (Δ.Σ και προσωπικό).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και παιδικά 1 ευρώ.

Τα άτομα άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους και για τις δύο ομάδες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο τους.

Τα άτομα ΑΜΕΑ σε τροχοκάθισμα θα εισέλθουν από την είσοδο W2. Για να εξασφαλίσουν θέση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το 99 681930 μέχρι τη Παρασκευή 23/12 στις 13.00.

Εισιτήρια θα προ πωλούνται από το AEL Official Shop τη Παρασκευή 23/12, 09.00-13.00 και 15.00 – 17.00.

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΙ:

** Οι κάτοχοι 40 προσκλήσεων κάθε ομάδας θα εισέλθουν από την είσοδο VIP Entrance και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τα VIP Boxes. Τα 40 άτομα της ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ P1 και του Ολυμπιακού το πάρκινγκ P4A.

** Οι φίλοι της ΑΕΛ άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους θα εισέλθουν από την είσοδο VIP Entrance και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τα VIP Seats. Θα χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ P2.

** Οι φίλοι Ολυμπιακού άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους θα εισέλθουν από την είσοδο Ν1 και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το βόρειο πέταλο. Θα χρησιμοποιήσουν το παρκινγκ P4B

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy