Πλουτής: “Για επενδυτές είναι κάτι που αφορά το σωματείο – Μετά τον αγώνα με Ολυμπιακό το μεταγραφικό”

Σημερινές(21/12) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Το κεφάλαιο του επενδυτή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την ΑΕΛ, με τις πληροφορίες επί του θέματος να αναφέρουν πως οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, παραχώρησε σήμερα(21/12) δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κλείσουμε το έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι της Παρασκευής».

Για το πρώτο γκολ του Μιραλάς: «Περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα από όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Κέβιν πέτυχε το πρώτο του γκολ. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ περισσότερο στο υπόλοιπο της σεζόν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σάντος, Μεντόγεβιτς και Κάσα είχαν κάποια προβλήματα. Θα ξεκαθαρίσει αύριο η συμμετοχή τους. Θα απουσιάσουν οι Κατσανίκλιτς, Πάβλοβιτς και Φιλίποβιτς. Ο Κέβιν θα παίξει με τον Ολυμπιακό και θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τη Δόξα λόγω καρτών».

Για το γεγονός ότι το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι πάρα πολύ κρίμα, είναι άδικο και μας στεναχωρεί αυτό το γεγονός. Θα παρευρεθούν 40 άτομα από κάθε ομάδα. Θα μπορούν επίσης άτομα άνω των 65 χρόνων και παιδιά κάτω των 12 με τη συνοδεία της μητέρας τους».

Για την έφεση του Απόλλωνα: «Έχουμε πάρει την επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ. Το έχει αναλάβει η δική μας ομάδας. Δεν γνωρίζουμε πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση. Η θέση μας είναι ότι οι βαθμοί πρέπει να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο».

Για το κεφάλαιο της ενίσχυσης: «Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα δει ο κ. Γιανέφσκι σε ποιες θέσεις θέλει να ενισχύσει την ομάδα. Θα έχει επικοινωνία με τον πρόεδρο. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιους παίκτες».

Για το θέμα του επενδυτή: «Θέλω να ξεκαθαρίσω τα όλα όσα ακούγονται και γράφονται για επενδυτές, είναι κάτι που αφορά το σωματείο. Η ΑΕΛ ποδόσφαιρο δεν έχει επαφή με τον οποιοδήποτε. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι σε επαφή με το σωματείο, τους έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του όσο αφορά τη συμφωνία διαχείρισης, η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy