Φανούριος: “Στις 27/12 η έφεση – Αμφίβολος ο Κολ, δύσκολα ο Νταμπό με Ομόνοια

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα μιλώντας σήμερα (21/12) τον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, τα αγωνιστικά δεδομένα και άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Οι δηλώσεις:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Σαφέστατα πάντα το Απόλλων-Oμόνοια είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι πρωταθλήματος. Είναι δύο ισχυροί σύλλογοι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσομε και χωρίς τους οπαδούς μας. Στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για την επιθετική δυστοκία: «Εννοείται ότι από τη στιγμή που δεν σκοράρουμε εύκολα, δύσκολα έρχονται βαθμοί. Η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της και βρίσκεται σε μια κρίση. Υπάρχει μια δυστοκία στο σκοράρισμα. Οι νίκες έρχονται αγχωτικά. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε άνετα. Αν λυθεί αυτό, έχουμε την ποιότητα για κάτι καλύτερο. Αύριο οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε. Με την πλάτη στον τοίχο είναι και η Ομόνοια Δεν σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δύσκολα προλαβαίνει ο Νταμπό. Αμφίβολος είναι και ο Κολ. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της στο ΓΣΠ: «Μας γεμίζει περισσότερη υποχρέωση για να κερδίσουμε για τον κόσμο που θα μείνει στη Λεμεσό. Δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένεις. Υπάρχουν και οι αναποδιές. Θα παλέψουμε να πλησιάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή».

Για την ενίσχυση: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία λόγω του αγώνα αύριο. Υπάρχουν αδυναμίες, έγιναν κάποια λάθη. Η προσοχή μας είναι στο ντέρμπι με την Ομόνοια».

Για το πότε θα εκδικαστεί η έφεση: «Νομίζω στις 27 Δεκεμβρίου».

Αναλυτικά τι δήλωσε στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy