“Σε γ@μησ@ δύο φορές” – Μαρτίνες προς τον ολλανδικό πάγκο (videos)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ξέσπασε προς τον ολλανδικό πάγκο, με πιθανότερο πιθανότερο αποδέκτη τον Λουίς Φαν Χάαλ, αμέσως μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαουτάρο και τη νίκη - πρόκριση της Αργεντινής στους "4" του Μουντιάλ 2022

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στη νίκη κόντρα στην Ολλανδία στα πέναλτι. Ο κίπερ της Άστον Βίλα έπιασε δύο πέναλτι των οράνιε και η αλμπισελέστε νίκησε 4-3 και συνεχίζει στους “4” του Μουντιάλ 2022.

Αμέσως μετά το ματς ο Αργεντινός κίπερ είχε ένα απίθανο ξέσπασμα στο οποίο απευθυνόταν σε κάποιο μέλος της εθνικής Ολλανδίας. “Σε γ….σα δύο φορές. Δύο φορές. Πο….να“.

Σύμφωνα με το TyC Sports απευθυνόταν σε παίκτη της Ολλανδίας χωρίς να τον κατονομάζει, ενώ κατά άλλα Μέσα επιτέθηκε προς τον Φαν Χάαλ (το πιθανότερο είναι ότι αυτός ήταν ο “στόχος”), ο οποίος είχε ανοίξει μέτωπο και με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός κίπερ επιτέθηκε στον Ολλανδό τεχνικό και στις δηλώσεις του μετά το ματς. “Όταν πήγαμε στα πέναλτι είχα τα λόγια του Φαν Χάαλ στο κεφάλι μου. Είχε δηλώσει ότι θα είχαν πλεονέκτημα σε αυτή τη διαδικασία. Έπρεπε να το βουλώσει“.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy