«Έσβησε» δημοσιογράφος που ήταν στο Ολλανδία-Αργεντινή – Εγκληματική ενέργεια βλέπει ο αδερφός του

Πέθανε την ώρα του Ολλανδία-Αργεντινή ο δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ, ο οποίος ήταν στο γήπεδο. Υποψίες του αδερφού του για εγκληματική ενέργεια.

Είδηση-σοκ στο Κατάρ. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Γκραντ Γουόλ, ο οποίος ήταν στο «Lusail Stadium» για το Ολλανδία-Αργεντινή έχασε τη ζωή του. Στην παρούσα φάση δεν είναι ξεκάθαρο αν ο 48χρονος, που έχει εργαστεί σε CBS Sports και Sports Illustrated, «έσβησε» μέσα στο γήπεδο ή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Πάντως, αρχικά είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο αδερφός του, Έρικ Γουόλ, έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια. «Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια», ανέφερε σε video που ανέβασε στο Instagram, το οποίο διεγράφη λίγη ώρα μετά.

Ο Γκραντ Γουόλ είχε αναφέρει πρόσφατα ότι συνελήφθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των ΗΠΑ με την Ουαλία, επειδή φορούσε μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και όυι τέθηκε υπό κράτηση.

Η αμερικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Γουόλ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy