Πως προχωρά το οδικό δίκτυο του νέου γηπέδου της Λεμεσού – Ξεκίνησε η οδική σήμανση (pics)

Άρχισε η τοποθέτηση της οδικής σήμανσης και συνεχιζονται πυρετωδώς οι εργασίες

Μία, μία οι τελευταίες λεπτομέρειες για το οδικό δίκτυο του “ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ STADIUM” ολοκληρώνονται, με αυτό να είναι έτοιμο να παραδοθεί σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες στις 7 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη φάση του οδικού δικτύου θα ολοκληρωθεί και θα αφορά την πορεία για τους φιλοξενούμενους αλλά και την πορεία των εκ Λεμεσού φιλάθλων που θα είναι γηπεδούχοι. Ήδη άρχισε η οδική σήμανση όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας, ολοκληρώθηκε ο δρόμος που θα κατευθύνει τους γηπεδούχους στο γήπεδο, ενώ πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες μπροστά από το γήπεδο. Ετοιμάζονται επίσης η έξοδος αυτών που θα έρχονται από Πάφο, ενώ μπροστά στο γήπεδο θα έχουμε μεγάλη πεζοδρόμηση, με ποδηλατόδρομο και τον κατάλληλο φωτισμό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα του νέου γηπέδου

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄φάσης θα υπάρξει ο καθιερωμένος έλεγχος από την Αστυνομία για να δοθεί το τελικό οκ για να έχουμε αγώνα!

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Lemesosinsports.com για το πως έχει η κατάσταση σήμερα(27/11):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy