ΑΕΛ: Να μην τριτώσει – Με Μαρκόφσκι στο πάγκο – Αγωνιστικό πλάνο

Να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αγωνιστικά δεδομένα και το πλάνο κόντρα στην Ανόρθωση

Σημαντικό ντέρμπι από κάθε άποψη για την ΑΕΛ το αποψινό (27/11) απέναντι στην Ανόρθωσης. Η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα ή τουλάχιστον να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Όλα τα νέα της ΑΕΛ ΕΔΩ

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια της βδομάδας, όμως δεν θα βρίσκεται στο πάγκο της αποψινής αναμέτρησης, λόγω τιμωρίας. Να θυμίσουμε, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το κοουτσάρισμα θα αναλάβει ο βοηθός του, Μπόγιαν Μαρκόφσκι.

Μια εξάδα σε κίνδυνο

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Πάφο και ΑΕΚ άφησαν την ΑΕΛ στην 7η θέση με 14 βαθμούς όσους έχει και η Ανόρθωση. Οι “γαλαζοκίτρινοι” θα ψάξουν την τρίτη τους φετινή νίκη στο Τσίρειο, καθώς μετράνε δύο νίκες σε 5 παιχνίδια. Μια τρίτη σερί ήττα θα απομακρύνει την ομάδα από την πρώτη εξάδα. Κάτι που δεν το θέλουν.

Απουσίες 

Σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι η ΑΕΛ θα πάει με απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς, ο τιμωρημένος Σάντος αλλά και οι Ντοναλντόνι και Σιλβέστρου.

Επιστροφές

Μιραλάς, Σίλβα και Τσέποβιτς, ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα

Ο Μπέκερ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Μπιλοβάρ και Μπάστο στα στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Φραντζής και στο αριστερό ο Νεοφύτου. Τσιμπόλα, Μεντόγεβιτς και Παπαφώτη στο χώρο του κέντρου. Στα άκρα της επίθεσης, επικρατέστεροι είναι οι Μακρής και Κατσανίκλιτς ενώ στην κορυφή αναμένεται να είναι και πάλι ο Μπεραχίνο.

Οι ΑΕΛίστες αναμένεται να δώσουν βροντερή παρουσία στο Τσίρειο γι άλλη μια φορά δίνοντας την ώθηση στους παίκτες να πάρουν την νίκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy