Άρης: “Έσπασε” την κατάρα του “Αντώνης Παπαδόπουλος”

Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, έπεσε πολύ στην επανάληψη αλλά πήρε τελικά τη νίκη κόντρα στην Ε.Ν.Π με 2-1

Τα εις βάρος του δεδομένα ανέτρεψε ο Άρης μέσα σε ένα δίλεπτο και προηγήθηκε της Ε.Ν.Π με 2-1 στο ημίχρονο. Στο γκολ του Ντιαβαρά απάντησε με Στρούτσκι και Μπένγστον. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως δεν ήταν τόσο επιθετικός, όσο το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η Ε.Ν.Π να τον απειλήσει. Τελικά ο Άρης πήρε τη νίκη και έσπασε και το αρνητικό ρεκόρ που είχε από τη στιγμή που μετακόμισε στη νέα του προσωρινή έδρα, καθώς μετρούσε δύο ήττες με σκορ μάλιστα 2-1!

Σχόλιο ημιχρόνου

Η Ε.Ν.Π προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με τον Ντιαβάρα με τον Άρη να προσπαθεί να βρει ρυθμό και να απαντήσει. Μέχρι και το 20ο λεπτό δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, όμως μια ατομική ενέργεια και σουτ του Στρούσκι έφερε την ισοφάριση. Μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με τον Κακόριν να δίνει στον Μπένγστον που ήρθε σαν τρέιλερ από τον άξονα και με ωραίο πλασέ λίγο πάνω από το σημείο του πέναλτι να βάζει τον Άρη μποστά στο σκορ.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει για τρίτο γκολ, με τον Κακόριν να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 32΄, ενώ μετά την παρέλευση των δύο λεπτών καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη να ανατρέπει τα εις βάρος του δεδομένα και να προηγείται με 2-1!

Με τριάδα αλλαγών ξεκίνησε ο Άρης στην επανάληψη, ενώ η Ε.Ν.Π ξεκίνησε με τους ίδιους έντεκα. Το δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε με τον Άρη να χάνει δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει το τρίτο του γκολ με τον Μπένγστον, που το σουτ του έκοψε άθελα του ο Στεπίνσκι, ενώ ο Πολωνός που πέρασε ως αλλαγή είχε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 61΄η Ε.Ν.Π είχε μια τεράστια ευκαιρία με σου έξω από την περιοχή που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και να σώζεται ο Άρης. Η Ε.Ν.Π ανέβασε απόδοση και πίεζε τον Άρη, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Στο 73΄ μια φάση για την Ε.Ν.Π αφού ελέγχθηκε για πέναλτι δεν δόθηκε. Στο 77΄τραυματίστηκε ο Γιαγκό και αποχώρησε ως αλλαγή με τον Μεντιούπ να πάινει στη θέση του.

Στο 87΄ο Σπόλιαριτς που πέρασε ως αλλαγή έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ η Ε.Ν.Π πίεζε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση. Τέσσερα ηταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν κάτι με τον Άρη να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-1 και να φτάνει στους 18 βαθμούς, μένοντας μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Κίτρινες: Γιαγκό, Στρούσκι, Τζόκε / Κατσιαρής, Λουσέρο, Κόρσια

Άρης: Βανά, Μποακί(46΄Καζού), Μπρόρσον, Μουσούντα, Γιαγκό(77΄Μεντιούπ), Στρούσκι, Γιαμπλόνσκι(46΄Τζόκε), Μπένγκτσον, Μπαμπίκα, Γκομίς(46΄Στεπίνσκι), Κακόριν(74΄Σπόλιαριτς)

Αναπληρωματικοί: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μεντιούμπ, Καζού, Πηλέας, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Τζόκε, Τζιαβέ

 

Ε.Ν.Π: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Έχμαν, Λουσέρο, Ντιαβαρά, Μέιρα, Γεβρέμοβιτς(76΄Λαμί), Κατσιάρης(76΄Βούκσεβιτς), Βουτσένοβιτς, Ντρέκσα, Γαβριήλ(62΄Κορσία)

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Κορσία, Χριστοφή, Φερνάν, Ρουσιάς, Κολωνίας, Ξιούρος, Μότης, Πρωτοπαπάς, Λέβι, Βούκσεβιτς, Λαμί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy