Στεπίνσκι: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή κερδίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα”

Δηλώσεις από τον επιθετικό του Άρη Μάριους Στεπίνσκι μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά τη σημερινή(17/10) νίκη επί του Απόλλωνα ο επιθετικός του Άρη, Μάριους Στεπίνσκι.

”Είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή κερδίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις επιτυχίες και είμαστε στο καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου που επέστρεψα μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου. Πάνω από όλα είναι όμως η ομάδα. Τα καταφέραμε σήμερα μετά από πολύ καλή απόδοση. Συνεχίζουμε.

Νομίζω ότι το πρώτο μέρος ήταν 50-50.  Έκαναν και οι δύο πάρα πολλά εύκολα λάθη. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε ρόλο η φυσική κατάσταση και ποιότητα που έχουμε. Μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Ο Απόλλωνας δεν είναι μια εύκολη ομάδα, είναι περυσινός πρωταθλητής. Είναι απλά μια νίκη για μας”.

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του: 

”Επέστρεψα μετά από εφτά μήνες και φυσικά είμαι ακόμη πολύ πίσω.  Θα δούμε πότε θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο, ίσως σε δύο βδομάδες, ίσως σε ένα μήνα. Επιστρέφω σιγά – σιγά και το τεχνικό επιτελείο θα επιλέξει να παίρνω σταδιακά περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Το πιο σημαντικό είναι να ακούσω το κορμί μου και να προσέχω τα πόδια μου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy