Λεβέντης: “Προφορική συμφωνά με τον βοηθό του Κόλεμαν, συζητήσεις για αποχώρηση τριών, ενδιαφέρον για Κύπριους ποδοσφαριστές”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Υ.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή “Κάνε Παιχνίδι” με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(28/5) ο υπέυθυνος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης για ότι αφορά την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία: 

Για τον Κολμαν και πως κατάληξε σε αυτόν η ΑΕΛ: «Ήταν πολύ δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με τον κ. Κόλμαν, είναι ένας έμπειρος προπονητής και μία προσωπικότητα στην οποία επενδύουμε σαν διοικητικό συμβούλιο. Πιστεύουμε ότι μαζί με τον τεχνικό μας διευθυντή θα φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Για τα μηνύματα από τον κόσμο για τον προπονητή: «Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν ένα προπονητή με εμπειρία και προσωπικότητα. Ψάχνοντας περισσότερο τον κ. Κόλμαν είναι ένας άνθρωπος που φτιάχνει ομάδες. Ήταν κάποια δεδομένα που μας έκαναν να πιέσουμε καταστάσεις και να φτάσουμε σε συμφωνία μαζί τους. Είναι προπονητής που οδήγησε την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro, στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Φούλαμ αλλά πέρασε και από την Ελλάδα με τον Ατρόμητο.

Ήταν η καλύτερη επιλογή που είχαμε ενώπιων μας. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και θα γίνει η παρουσίαση του. Είμαστε σε εγρήγορση σε πολλά θέματα, ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας και να μας έχει εμπιστοσύνη».

Για το τεχνικό τιμ: «Όσον αφορά τον βοηθό προπονητή έχουμε καταλήξει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Κορακάκη, είναι γνώριμος του προπονητή πέρασαν μαζί στον Ατρόμητο. Όσον αφορά το υπόλοιπο τιμ θα αποφασίσει ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή».

Για τις πολλές αποχωρήσεις: «Γνωρίζει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής ότι θα χτιστεί μία νέα ομάδα και εναπόκειται σε αυτούς να στελεχώσουν την ομάδα με το καλύτερο υλικό που μπορούν».

Για Φιλίποβιτς, Κα και Ντέγοεστ αν αποχωρούν: «Είναι στη λίστα που γίνονται συζητήσεις μαζί τους για να αποχωρήσουν».

Για τον Λέζιακς: «Δεν έχουμε ενώπιων μας για τον συγκεκριμένο παίκτη, ακόμη αν έρθει κάτι θα εξεταστεί αποκλειστικά από τον Κόλμαν και τον τεχνικό διευθυντή».

Για τους Κύπριους: «Θα είναι στην ομάδα, στόχος είναι να εμβολιάσουμε την ομάδα με Κύπριους, μας ενδιαφέρουν Κύπριοι παίκτες».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy