Σωματείο Απόλλωνα: “Δεν είναι θέμα του Σωματείου η παραμονή ή όχι του Φοίβου Βάκη…”

Το δικαίωμα αυτό έχει εκχωρηθεί στην ποδοσφαιρική εταιρεία από το 1998

Ανακοίνωση του Σωματείου του Απόλλωνα Λεμεσού σχετικά με το πολύκροτο θέμα με τον Φοίβο Βάκη.

Αναλυτικά:

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκύψει δημόσια συζήτηση σχετικά με το αίτημα του Δ.Σ. της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας για την παραίτηση και αντικατάσταση του εκπροσώπου του Σωματείου μας στην ΚΟΠ, κ. Φοίβου Βάκη. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Σωματείου μας, καθώς το δικαίωμα επιλογής εκπροσώπου για διορισμό στην ΚΟΠ έχει εκχωρηθεί στην ποδοσφαιρική εταιρεία από το 1998. Η απόφαση για την παραμονή ή μη του κ. Βάκη στη θέση του (κατά τη διάρκεια της θητείας του) είναι θέμα της ΚΟΠ ή του ιδίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την αναστάτωση που έχει προκληθεί, το Σωματείο μας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διασφαλίσει τη συνοχή και την ηρεμία εντός της οικογένειας του Απόλλωνα. Προς αυτή την κατεύθυνση, υπήρξε συνεχής επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο της ανδρικής ομάδας, κ. Νίκο Κίρζη, όσο και με τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας, κ. Ανδρέα Μαραγκό, με σκοπό να ακούσουμε τις θέσεις τους και να συμβάλουμε στον εντοπισμό κοινού εδάφους ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω δημόσια αντιπαράθεση επί του ζητήματος.

Είναι η επιθυμία και απόφασή μας να κρατήσουμε κάθε διαδικασία, θέση και απόφαση εντός του οίκου μας και για οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, θα ενημερωθούν ιδιωτικά όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Το ίδιο καλούμε και τα δύο τμήματα να πράξουν, αποφεύγοντας τον δημόσιο διάλογο.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων για να διατηρηθεί η ενότητα και η συνοχή για το καλό και την πρόοδο του Απόλλωνα. Για εμάς, το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν θα ασχοληθούμε ξανά δημόσια με αυτό.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο
Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy