Σπιλέφσκι: “Τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς, σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας”

Χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Άρη

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και 4ην νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Παρακολουθήσετ το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή του Άρη μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας, περισσότερο που αυτή ήρθε. Παίξαμε από το 1ο μέχρι και το 90ο λεπτό όπως θέλαμε. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είχαμε μαζί μας την τύχη. Ευτυχώς σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Παίξαμε απέναντι σε μια συμπαγή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Απόλλωνα στην Ευρώπη. Ο αντίπαλος σήμερα έκανε μια ευκαιρία και ο Άρης νομίζω ότι ήταν ο δίκαιος νικητής».

Για τη συνέχεια: «Αυτή τη νίκη δεν μας δίνει τίποτα περισσότερο από τρεις. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στην ΕΝΠ. Είναι πιο δύσκολο από το σημερινό γιατί κόντρα στον Απόλλωνα βρίσκει πιο εύκολα το κίνητρο να αγωνιστείς καλά. Το ίδιο είχα πει και πριν το παιχνίδι από την Καρμιώτισσα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy