“Φως στον ορίζοντα” για το νέο γήπεδο της Λεμεσού – Τι έφερε η σύσκεψη στο Προεδρικό

Αποκλειστικά στο Lemesosinsports.com οι νέες εξελίξεις που προκύπτουν

Η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων που έγινε προχθές Τρίτη(11/10) στο Προεδρικό και αφορούσε τα διάφορα θέμα για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, έφερε σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας εξελίξεις, που πλέον αρχίζουν να βάζουν “το νερό στο αυλάκι” σχετικά με τη μετακόμιση των ομάδων στο νέο γήπεδο.

Συμφωνήθηκε το ύψος του ενοικίου που θα είναι στις 400.000 χιλιάδες ευρώ προς τον ΚΟΑ και τη κυβέρνηση, ενώ συμφωνήθηκε επίσης και το χρονικό διάστημα που θα είναι 20+20 χρόνια. Εκτός από αυτά, η μεγάλη εξέλιξη αφορούσε τη διαχείρηση του γηπέδου, που εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα υπογραφούν τα επίσημα πλέον έγγραφα, πάει στη διαχειριστική επιτροπή των τριών ομάδων της Λεμεσού. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγω ότι ο ΚΟΑ θα έχει το δικαίωμα χρησιμοποίησης του γηπέδου για εκδηλώσεις μόνο όταν το επιτρέψει η διαχειριστική επιτροπή, δεν θα έχουν πρόβλημα οι τρεις ομάδες με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και όταν αυτές οι εκδηλώσεις που θα γίνουν αφορούν φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις φαίνεται ότι έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, παρά τις όποιες ανησυχίες υπήρχαν και αυτό που απομένει είναι οι επίσημες υπογραφές, που αν όλα πάνε καλά θα πέσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Αν αυτό γίνει λοιπόν, τότε ξεκινούν να ισχύουν και οι υπόλοιπες συμφωνίες που η διαχειριστική επιτροπή του σταδίου έχει προχωρήσει.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι λοιπόν δηλώνουν αισιόδοξοι… και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι όποιες τελευταίες εργασίες υπάρχουν στο γήπεδο, αλλά και στο οδικό δίκτυο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy