Τζέιντον Σάντσο: Ο πρώτος Άγγλος με 11 πετυχημένες ντρίμπλες σε αγώνα Champions League

Ο Τζέιντον Σάντσο έκανε σμπαράλια την άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έγινε ο πρώτος Άγγλος με πάνω από 10 πετυχημένες ντρίμπλες, 11 τον αριθμό σε ένα παιχνίδι.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ντόρτμουντ μετά το 1-0 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League, με τον Τζέισον Σάντσο να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των Παριζιάνων. Συγκεκριμένα, ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε 11 πετυχημένες ντρίμπλες και είναι πλέον ο Άγγλος με τις περισσότερες σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτός ο αριθμός όμως, δεν είναι ρεκόρ για ημιτελικό Champions League, αφού το 2008, στο ζευγάρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να πέρασαν με συνολικό σκορ 1-0, με γκολ του Πολ Σκόουλς, αλλά ο Λιονέλ Μέσι στο 0-0 του Καμπ Νου κατέγραψε 16 πετυχημένες ντρίμπλες(!).

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy