ΑΕΛ: Σις και Τεισέιρα εκτός προπονήσεων – Ξεκίνησε ενόψει Καρμιώτισσας

Με ανεβασμένη πλέον τη ψυχολογία βλέπουν τη δύσκολη συνέχεια οι "γαλαζοκίτρινοι"

Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα της ΑΕΛ μετά το χθεσινό(12/10) ρεπό και άρχισε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα τη Κυριακή(16/10) με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Η πρωινή ολοκληρώθηκε και η απογευματινή θα γίνει στις 17.30. Αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές. Από αγωνιστικής πλευράς για τον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι με κίτρινη κάρτα, Τσιμπόλα και Νταβόρ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν Φιλίπποβιτς και Κασανίκλιτς, οι οποίοι πλέον άρχισαν να χρησιμοποιούν μπάλα και τις επόμενες μέρες σταδιακά θα μπαίνουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μας, ενώ μερικές μέρες εκτός προπονήσεων θα μείνουν οι Σις και Τεσσέιρα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Άρχισε από σήμερα(13/10) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Καρμιώτισσα. Σήμερα και αύριο προτεραιότητα στα εισιτήρια διαρκείας. 1500 εισιτήρια για το Νότιο Πέταλο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy