Μάριος Ταβελούδης: Η εκπροσώπηση της Ακαδημίας της Καρμιώτισσας στην Εθνική Παίδων Κ17

Οι πολύ καλές του παρουσίες αλλά και τα προσόντα που έχει δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Μεγάλη τιμή για την Ακαδημία της Καρμιώτισσας, η κλήση του αρχηγού της ομάδας Κ16, Μάριου Ταβελούδη στην Εθνική Παίδων Κ17.

Οι πολύ καλές συστάσεις που πήρε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής αλλά και οι προπονήσεις στις οποίες κλήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, έδειξαν την αξία του και έτσι θα βρίσκεται στο ρόστερ της Εθνικές για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις με τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ρουμανίας, τη Δευτέρα 14 και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Μάριος Ταβελούδης αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας της ομάδας της Καρμιώτισσας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός που ήδη έχει, θα πρέπει να τα δουλέψει με σκληρή προπόνηση και να μην εφυσηχάσει. Έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί και να πάρει τις ευκαιρίες του.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy