Η τετράδα των διεθνών του Απόλλωνα

Η καλή πορεία της ομάδας Κ16 έφερε την κλήση στην Εθνική Παίδων Κ17 τεσσάρων ποδοσφαιριστών

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας Κ16 της Ακαδημίας του Απόλλωνα, έφερε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ-17 Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Συγκεκριμένα οι Ανδρέας Παναγή(τερματοφύλακας) και οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νικόλας Χουλίδης, Χρίστος Σιημητρά βρίσκονται στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή για τις πρώτες υποχρεώσεις για το 2022 με δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ17. Αντίπαλος της στους δύο φιλικούς αγώνες η Εθνική Ρουμανίας, τη Δευτέρα 14 και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι.

Πάει πολύς καιρός να δούμε κλήσεις σε μικρές Εθνικές ομάδες από τον Απόλλωνα και αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάτι καλό γίνεται.

Οι τέσσερις διεθνείς του Απόλλωνα Κ16 πόζαραν στον φακό της ιστοσελίδας μας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Ομόνοια χθες(12/2) με 2-1.

 

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy