Δίκαια προηγείται η ΑΕΛ – Οι νέοφερμένοι κάνουν και πάλι τη διαφορά

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 2-1

Πολύ καλή η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, βρίσκεται δίκαια μπροστά στο σκορ με 2-1. Αν και έχασε πέναλτι με τον Έουλερ, σκόραρε με τον Μπαλντέ και παρά την ισοφάριση του ΑΠΟΕΛ με τον Κβιτάλια, αντέδρασε και πάλι και κατάφερε με τον Μιλιτσεάνου να μπει ξανά μπροστά στο σκορ.

Το ημίχρονο:

Ένα γεμάτο δύναμη αλλά και φάσεις πρώτο 15λεπτό είχαμε στο Τσίρειο με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δείχνουν μεγάλο πάθος αλλά και δύναμη στα μαρκαρίσματα. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία πρώτος με τον Κβιτάλια να μην προλαβαίνει τη σέντρα στην περιοχή, ενώ η ΑΕΛ έχασε την τεράστια ευκαιρία, αφού έχασε πέναλτι μετά την άσχημη εκτέλεση του από τον Έουλερ. Το πέναλτι κέρδισε ο Μιλιτσεάνου όταν σπρώχτηκε στην περιοχή.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο είχαμε δύο γκολ, πρώτα από την ΑΕΛ με τον Μπαλντέ να χρίζεται σκόρερ. Σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ «απάντησε» με τον Κβιτάλια όταν μετά από κόρνερ και λάθος διώξιμο στην άμυνα της ΑΕΛ, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα, ισοφαρίζοντας τον αγώνα 1-1! Ο Παπαφώτης για την ΑΕΛ δέχθηκε κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να συμπληρώσει το όριο και να πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής!

Παρά την ισοφάριση που δέχθηκε η ΑΕΛ, δεν έδειξε να αιφνιδιάζετε και έβγαινε πολύ σωστά και γρήγορα μπροστά, απειλώντας συνεχώς τον αντίπαλο της. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και στο 35΄ο Μιλιτσεάνου αφού άδειασε τον αμυντικό από πλάγια στην περιοχή έπιασε ένα πολύ καλό σουτ με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» των δικτύων.

Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει με ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια που δεν ανησύχησε τον Μέγιερι, ενώ ένα άστοχο σουτ μετά από κόρνερ είχε και η ΑΕΛ. Μετά και το ένα λεπτό των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1!

 

Κίτρινες: Παπαφώτης / Κβιτάλια, Πέδρο

ΑΕΛ: Μέγιερι, Μαζάν, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Σάντος, Νταβόρ, Παπαφώτης, Έουλερ, Μπαλντέ, Μαρόσα, Μιλιτσεάνου.

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Εβόρα, Φραντζής, Ντάφερφελντ, Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Ριέρα, Ανδρέου, Αντωνίου, Σωτηρίου, Μαϊντεβατς.

 

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Πέδρο, Καρώ, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Νταουσβίλι, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Νατέλ(26΄Οκριασβίλι), Κβιλιτάια.

Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Έσελινκ, Πολυκάρπου, Σαρφό, Θεοδώρου, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Οκριασβίλι, Μάγκλιτσα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy